Concerten op het drijvend podium aan de Stoombootkade

  • Millstreet
  • Heverband

Millstreet, De Dikdakkers en Heverband de topacts in 2017!
Zodra de optredende bands voor de editie van 2018 bekend zijn, zullen wij deze publiceren op deze pagina

Vrijdavond vanaf 20.30 uur betreedt de topcoverband MILLSTREET het drijvend podium aan de Stoombootkade. Hun repertoire bestaat uit up-to-date top 40, 100% dance, pop, rock en party covers. Deze songs worden in verrassende medley vorm, populaire mash-up stijl of voluit gebracht door 6 ervaren muzikanten.

Onze eigen DIKDAKKERS komen vrijdagavond om 23.00 uur het feest helemaal compleet maken. Een introductie zijn de Dikdakkers niet nodig. Waar men komt, daar is het feest!! Met hun megahits als Cowboys & Indianen en het Vliegerlied zullen Hans en Anton de gehele Stoombootkade ongetijfeld weer plat spelen. 

Zaterdagavond vanaf 21.00 uur is het de beurt aan de HEVERBAND uit België. Dit groot showorkest was enige jaren geleden al eens in Meppel en verraste het publiek met een geweldig veelzijdig optreden.
Entertainment, mensen laten genieten van muziek die vlot in de oren klinkt, toeschouwers tot in extase brengen zijn enkele troeven van de Heverband! Orkestleider Jan Ceulemans beschouwt zich hierbij niet als een traditioneel dirigent, veeleer als een muzikaal entertainer met als doel voor ogen: zijn publiek vermaken.

 

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden als deelnemer aan de Historische Vloot. Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven