Bestuur

  • Het huidige bestuur : Arnold Schuurman, Franciska Soer-Evers, Anne-Dirk Kwak, Ronald Biemolt, Outger Nijdam, Rianne Staal, Edwin Biemolt en Marty Brals (aspirant-lid)
  • Boven: Anne-Dirk Kwak, Marty Brals (aspirant-lid), Ronald Biemolt en Edwin Biemolt. Onder: Arnold Schuurman, Rianne Staal, Franciska Soer-Evers en Outger Nijdam.

De organisatie van het Grachtenfestival Meppel is in handen van de Stichting Meppel Vol Vaart. Deze stichting wordt gevormd door:

Voorzitter

Arnold Schuurman    

Penningmeester

Anne-Dirk Kwak        

Secretaris en PR

Franciska Soer-Evers                       

Bestuurslid Historische vloot

Outger Nijdam               

Bestuurslid Kinderactiviteiten

Rianne Staal

Bestuurslid Entertainment

Ronald Biemolt         

Bestuurslid facilitaire zaken

Edwin Biemolt    

De stichting Meppel Vol Vaart werkt nauw samen met Stichting De Grote Trek, Organisatie Balgenfestival Meppel, Meppel aan Zee en City Swim Meppel.

Naast deze organisaties zijn er veel  vrijwilligers actief. Mocht u zich aan willen melden als vrijwilliger, stuur dan een mailtje naar: [email protected] 

Aanmelden

**** Voor 2024 is het helaas niet meer mogelijk u op te geven voor deelname aan de Historische Vloot ***** Wilt u zich aanmelden als deelnemer aan de Historische Vloot. Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven