Concerten op het Drijvend Podium en op de Stoombootkade

  • Lemonade
  • Straight on Stage
  • Je Moeduhr!
  • Duo Sonic

Het 16e Grachtenfestival kent weer een zeer gevarieerd muziekprogramma.

Na twee “stille” jaren is er in het 2e weekend van juni weer volop muzikaal aanbod tijdens het 16e Grachtenfestival. Traditioneel trapt op vrijdagmiddag Willem Spans af tijdens het Rabobank Bungee-roeien. Ditmaal in de “Je Moeduhr!” samenstelling zal dit weer een gezellige sfeervolle opening worden.
’s Avonds is het de beurt aan de meest energieke band van Nederland Straight on Stage. Onder het motto: WE'RE ON A MISSION, IN SUITS brengen deze jonge gasten een ongekende show waarbij  de gouden hits van vroeger weerklinken in jouw oorschelp door je terug te nemen naar the good old days. 
Zaterdagmiddag volgt het optreden van Duo Sonic.  DuoSonic: live, compact, flexibel en echt. Duo Sonic geeft de essentie van de muziek weer vanaf de sixties tot nu.

Zaterdagavond is het drijvend podium gereserveerd voor de huiscoverband van RTL 4 “The big music quiz” ROUND ABOUT NOW.
Round About Now is een zeer muzikale en veelzijdige band, die zich aanpast aan de “mood” en de wensen van het publiek. Met een mix van swingende soul, dance en hedendaagse pop wil de band écht het verschil maken op bijzondere evenementen. Verwacht geen sleur en standaard setlijsten, maar maatwerk, plezier en vocale en muzikale topkwaliteit. Klassiekers van Michael Jackson, Stevie Wonder en The Pointer Sisters gaan moeiteloos samen met recente liedjes van Pharrell, Rihanna en Jessie J. En verzoeknummers zijn altijd welkom!

Zondagmiddag sluit coverband Lemonade het muzikale programma af. Deze bekende regionale coverband brengt een programma waar spontaniteit en lol voorop staan.

Naast deze concerten op de Stoombootkade is er tijdens het Grachtenfestival nog meer dan genoeg te beleven voor de muziekliefhebbers. Op zaterdag het shantkorenfestival in de binnenstad, het balgenfestival op zondag en tevens het brunchconcert verzorgd door popkoor Afslag Nijeveen ronde het middaguur op zondag.
 

Aanmelden

**** Voor 2024 is het helaas niet meer mogelijk u op te geven voor deelname aan de Historische Vloot ***** Wilt u zich aanmelden als deelnemer aan de Historische Vloot. Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven