Concerten op het Drijvend Podium en op de Stoombootkade

  • Lemonade
  • Straight on Stage
  • Je Moeduhr!
  • Duo Sonic

Het 18e Grachtenfestival kent weer een zeer gevarieerd muziekprogramma.

In het 2e weekend van juni is er weer volop muzikaal aanbod tijdens het 18e Grachtenfestival. Traditioneel trapt op vrijdagmiddag Willem Spans af tijdens het Fieten Olie Bungee-roeien. Dit gaat weer een gezellige sfeervolle opening worden.

’s Avonds is het de beurt aan DJ Arjan Hoeve gevolgt door de energieke band KLAPBAND! Deze band neemt je mee op hun geheel eigen Highway To Hell. Gewapend met dynamische sets boordevol hits van nu en klassiekers van toen slinger je van gruwelijke pop/rock medleys naar intieme ‘zaklamp momenten’ en weer terug. Dit allemaal verpakt in het kenmerkende creatieve sausje van de band.


Zaterdagmiddag volgt het optreden van Van Geeft'M. Bewapend met een accordeon en drumstel weten ze met hun enthousiasme een mooi feest te maken. 

Zaterdagavond neemt DJ Ryan het stokje over en daarna is het de beurt aan Suit UP! Coverband Suit Up! is een vijfkoppige feestmachine met een ongekend enthousiasme. Deze ras-entertainers zijn vastberaden om het Grachtenfestival  op zijn grondvesten te laten schudden! 

Zondagmiddag sluit coverband KaramBAM het muzikale programma af. Deze bekende regionale coverband brengt een programma waar spontaniteit en lol voorop staan.

Naast deze concerten op de Stoombootkade is er tijdens het Grachtenfestival nog meer dan genoeg te beleven voor de muziekliefhebbers. Op zaterdag het Piraten- en shantkorenfestival in de binnenstad, het balgenfestival op zondag en tevens het brunchconcert verzorgd door popkoor Afslag Nijeveen rond het middaguur op zondag.
 

Aanmelden

**** Voor 2024 is het helaas niet meer mogelijk u op te geven voor deelname aan de Historische Vloot ***** Wilt u zich aanmelden als deelnemer aan de Historische Vloot. Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven