Concerten op het Drijvend Podium en op de Stoombootkade

  • Ali B
  • Coronas
  • The Reverend
  • Balance
  • Barricade
  • Dikdakkers
  • Jools

In 2019 was er veel muzikale variatie tijdens het Grachtenfestival met als klap op de vuurpijl een optreden van Ali B.
Het programma voor 2020 ziet er ook weer veelbelovend uit.

.
Tijdens het 15e Grachtenfestival in 2019 viel er voor de muziekliefhebbers weer veel te genieten. Vrijdagmiddag opende Willem Spans met zijn band Jools het Grachtenfestival met een optreden tijdens het Bungee-roeien. 's Avonds vanaf 21.00 uur betrad de allround coverband  The Reverend het drijvend podium. The Reverend is niet alleen een spontane allroundband, maar tevens een hechte vriendengroep die gewoon veel plezier beleeft aan muziek maken. En dat zie je. Dat voel je!
Frontman Marcel kennen we natuurlijk van de legendarische bands Hillstreet en de Amstel Liveband. The Reverend is het logische vervolg op deze bands, waarbij de nadruk ligt op passie voor muziek maken en dat in zoveel mogelijk genres, voor zoveel mogelijk mensen.
Rond de klok van elven waren onze eigen Dikdakkers aan de beurt om het feest compleet maken op de Stoombootkade.
Zaterdagmiddag was het de beurt aan de topformatie Balance. In de jaren ’90 was Balance onbetwist de beste liveband van Nederland. Nu zijn ze, voor zover mogelijk, alleen maar beter geworden
's Avonds namen de Coronas het stokje over. Onder het motto "men vraagt, wij spelen" volgen stevige popsongs tot gevoelige ballades en van latin tot smartlapelkaar elkaar op. Het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt.
Het Waarborgfonds grachtenconcert werd zaterdagavond afgesloten met niemand minder dan Ali B. Met een optreden van deze  tv-persoonlijkheid,  theatermaker en vooral rapper kreeg deze avond een waanzinnig slot.
Zondagmiddag volgde de afsluiting door de coverband Barricade.

 

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden als deelnemer aan de Historische Vloot. Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven