Nieuwe data voor het Grachtenfestival 2020 zijn bekend: 12-13-14 juni

De organisatie van het Grachtenfestival kijkt met een super tevreden gevoel terug op het afgelopen evenement en blikt al weer vooruit

Het afgelopen evenement is zeer succesvol verlopen. Op een enkel buitje na, zat het weer prima mee en de programmering was dusdanig dat vele duizenden het Grachtenfestival in Meppel hebben bezocht. Ieder jaar weer wordt de vraag gesteld: "wat zijn nou de echte high lights in jullie programma". 
Hier valt echt geen antwoord op te geven. Natuurlijk waren de schepen van de Koninklijke Marine en het optreden van Ali B. grote publiekstrekkers. Maar ook de braderie, het kinder-speel-eiland, het balgenfestival en noem maar op, werden zeer goed bezocht. "Voor elk wat wils" is het motto en daarbij voor een ieder gratis toegankelijk. Dat is de kracht van dit evenement, wat ieder jaar weer groeit.
Ondanks dat het Grachtenfestival 2019 nog maar een weekje achter ons ligt, komen nu al vragen binnen van wanneer het in 2020 wordt georganiseerd. Deze week is bekend geworden dat in 2020 het Grachtenfestival Meppel zal plaatsvinxden in het weekend van 12-13-14 juni.